Jouw Crucial media content.

De kracht van Crucial Content

Content is essentieel. Niet alleen op social media, maar ook op je website. Wij zorgen voor cruciaal content dat op maat gemaakt is.

Conversie

Crucial content streeft naar meer conversie. Dat zijn de bouwstenen voor crucial content.

Sales

Na het behalen van meer conversie, streven we naar meer winst. 

PROFESSIONALITEIT 

Crucial content zorgt voor een professionele uitstraling, wat past bij het imago van jouw bedrijf. 

Crucial content

Crucial content is origineel en exclusief geschreven voor jouw bedrijf. Iedere pagina maken we uniek. 

Crucial content

Waarom je Crucial content nodig hebt

In een kort blog artikel heb ik uitgelicht wat een copywriter voor je kan betekenen. Crucial content kan je op meerdere manieren inzetten.

TheWriteGuy

De basis van crucial content. 

Met mijn schrijfskills is het belangrijk om te weten dat de basis van jouw unieke, cruciaal content altijd bestaat uit een aantal factoren. De basis veranderd niet per tekst. Of het nu gaat om een landingspagina, webtekst of product tekst, de basis blijft hetzelfde. 

Hieronder kun je meer informatie vinden over hoe de werkwijze is die ik hanteer. 

3 fases.

Fase 1 | Oriëntatiegesprek

In deze fase kom ik meer te weten over jouw bedrijf. Na het stellen van belangrijke vragen over jouw bedrijf, Tone of voice en dergelijke zaken, weet ik wat ik moet doen om wervelende teksten te schrijven. 


Fase 2 | Onderzoek

Nadat ik alle informatie heb verzameld die relevant is voor het schrijven van wervelende teksten, voer ik onderzoek uit naar je concurrenten, keywords en doelgroep. Vervolgens kan het schrijven beginnen.

Fase 3 | Copywriting 

Alle beschikbare informatie wordt verwerkt in de creatieve teksten die ik voor je schrijf. Na het goedkeuren van een concept tekst, kan het schrijven beginnen en optimaliseren we gezamenlijk waar nodig is.

Crucial pricing

Het werk wat ik voor je lever is op maat gemaakt. Op basis van jouw  wensen inventariseer ik wat ik voor je kan betekenen. Wil jij crucial content voor al jouw website en E-mail teksten, dan is dat TheRightChoice. 

Onze trotse partners

Een aantal partners die jou zijn voorgegaan.